Szállítási információk

6. SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

6.1. A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut Weboldalon megadott térítési díj fejében házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, kivéve a jelen ÁSZF-ben megjelölt nagyméretű csomagokat. A fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a megrendelés összesítő képernyőn, a számlán és a visszaigazoló e-mailben is feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, akkor a házhozszállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Szolgáltató a csomagolási és szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Nagyméretű csomagok kiszállítása értékhatártól függetlenül minden esetben külön díjszabás szerint kerül elszámolásra, ingyenes kiszállítás nem igényelhető!

6.2. Jelen ÁSZF tekintetében nagyméretű (50*50*X cm) csomagnak minősül többek között minden fűnyírótraktor, kapagép, fűnyíró, szivattyú, áramfejlesztő, stb... Az adott termékek vonatkozásában egyedi szállítási díj kérhető, árajánlat alapján.

6.3. Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A szállítási idő egyeztetését a Szolgáltató az Ügyfél telefonos megkeresése során végzi. Ügyfél tudomásul veszi, hogy a felek eltérő megállapodásának hiányában a Szolgáltató a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a vevő rendelkezésére bocsátani a megrendelt termék/ek/et. A Szolgáltató késedelme esetén az Ügyfél jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít az Ügyfél jogosult a szerződéstől elállni. Amennyiben a szerződést a Felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva meghatározott teljesítési időpontban – és nem máskor – kellett volna teljesíteni, akkor az Ügyfél póthatáridő tűzése nélkül jogosult a Szerződéstől elállni. Ügyfél tehát kifejezetten tudomásul veszi, hogy amennyiben a Felek várható határidőben állapodtak meg és a Szolgáltató nem teljesít, akkor jogosult elállni a Szerződéstől.

6.4. A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Szolgáltatóval egyeztetett lehetőségek alapján. A termékek az alábbi helyszíneken vehetők át személyesen, telefonon egyeztetett időpontban (és ingyenesen): HONDATA Kft. 8083. Csákvár, Hunyadi u. 19.

6.5. Az Ügyfél a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról illetve átvételi lehetőségekről az Szállítási és fizetési információk oldalon tájékozódhat.

6.6. Számla: Szolgáltató az Ügyfél részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően papír alapú számlát állít ki az Ügyfél által megadott adatok alapján. Jelen ÁSZF elfogadása a számlabefogadó beleegyezésének minősül. Az ÁSZF elfogadását követően az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy számára a Szolgáltató számlát állítson ki. A fentieknek megfelelően az Ügyfél a megrendelés leadásával, megrendelése módosításával és a jelen ÁSZF elfogadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató által kiállított és a hatályos jogszabályoknak megfelelő számlát befogadja. A Szolgáltató által kiállított Számla számviteli bizonylat, amely a számviteli és az ÁFA jogszabályok által szabályozott és adóigazgatási azonosításra teljes mértékben alkalmas. Az eredeti Számla, mint számviteli bizonylat, hitelesen igazolja az adófizetéssel kapcsolatos jogok és kötelezettségek létét. Mindezek alapján az az Ügyfél, aki elektronikus úton adja le megrendelését és szállítással (átvételi pont, házhozszállítás) kívánja a terméket átvenni, minden esetben a fentieknek megfelelő Számlát kap a rendeléséről. Az így kiállított Számla megfelel az Általános Forgalmi Adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvényben, a 23/2014 (VI.30.) NGM rendeletben és az egyéb elektronikus számlára vonatkozó jogszabályokban előírt feltételeknek.

Csákvár, 2020.07.01.


Szállítás, Gépvásárlás esetén:

A HONDATA KFT., a szállítással kapcsolatos tevékenységet saját maga végzi (gép bemutatás, megbeszélés, átvétel, stb...). Nincs személytelen termék átadás! A hiteles szállítás és gépátadás közös érdek!

A HONDA GARANCIA alapfeltételei (melyek postai szolgáltatással hiányosan teljesíthetők):

- Megbízható kereskedelmi háttér (hiteles kereskedői szerződés);

- Beüzemelt állapotú, kifogástalan üzemű termék átadás;

- Használattal és tárolással kapcsolatos információk ismertetése;

- Garanciával kapcsolatos információk ismertetése.

 

Szállítás, Alkatrész rendelés esetén:

A termék(ek), MPL (Magyar Posta) vagy GLS futárszolgálattal kerül postázásra. A GLS csomagküldés érték- és méretfüggő!

A termék(ek) postaköltsége, az alábbi tényezőktől függ:

- a számla kiegyenlítésének módja (utánvét, átutalás, stb...);

- a megrendelt termék(ek) értéke;

- a megrendelt termék(ek) mérete, súlya.

Minimális rendelés összege: 4.000 Ft + csomagolási és szállítási díj. (a minimális rendelési érték alatti megrendelés törlésre kerül)!

 

Irányadó csomagolási és szállítási költség:

Utánvét (5 kg-ig): 2.600 Ft.

Utánvét (5 kg felett és túlméretes csomag esetén): Egyedi számítás alapján.


Átutalás (100 g-ig): 1.000 Ft. (levélszekrénybe dobható boríték méret esetén - max. 2 cm magas)

Átutalás (5 kg-ig): 2.600 Ft.

Átutalás (5 kg felett és túlméretes csomag esetén): Egyedi számítás alapján.


Túlméretes csomag (50 * 50 * X cm felett) esetén, egyedi költségszámítás! (érdeklődjön az elérhetőségeken)

A pontos szállítási összegről visszaigazoló e-mait küldünk és kérünk, a félreértések kiküszöbölése érdekében.

A költséghatékony rendelés és szállítás, közös érdek.

 

Szállítással kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

E-mail: hondata@hondata.hu                Telefon: 06-20-595-5657